Продажба Резервиран

Ниска такса поддръжка!

Двустайни апартаменти в Банско в Снежна Легенда 2 със страхотни гледки!

За нас е удоволствие да предложим за продажба два двустайни апартамента с панорамни гледки към града и планината. Тези имоти са идеални за Вашия ваканционен или инвестиционен дом, с удобно разположение в близост до основните ски съоръжения, като ски лифт и апре-ски удобства.

Оферта 1: Двустаен апартамент с площ 48.36 м2 (включва общи части 6.62 м2), разположен на четвъртия етаж, състоящ се от една спалня, дневна стая с кухня и балкон. Банята е завършена и има инсталиран бойлер. Апартаментът е с югозападно изложение. Цена: 32,990 евро
Оферта 2:
Двустаен апартамент с площ 55.95 м2 (включва общи части 7.66 м2), разположен на четвъртия етаж, състоящ се от една спалня, дневна стая с оборудвана кухня и балкон. Банята е завършена и има инсталиран бойлер. Апартаментът е със западно изложение.
Цена: 32,990 евро

Начин на плащане:
- 1000 Евро такса резервация
- доплащане до 100% - при подписване на Нотариален акт

Такса поддръжка: 225 евро на година.

 
Местоположение и местните атракции
Сгушен в подножието на Пирин планина, грaд Банско е притегателна сила за български и чуждестранни туристи през целия период на годината. Еднакво атрактивен през четирите сезона, градът предлага разнообразни условия за почивка. Тук е съхранено равновесието между екология, флора, фауна и национален колорит. Популярността на Банско в и извън страната се дължи на прекрасните условия за ски туризъм, в съчетание със самобитен фолклор и възрожденска архитектура. Географското разположение на града позволява задържане на снежната покривка от декември до април, а алпийският характер на Пирин планина осигурява отличните условия за професионален и любителски ски спорт.
За допълнителна информация и въпроси за този апартамент, моля свържете се с нас на 00359 885 250497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

 

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA772
Тип на имота: Двустаен апартамент
Площ: 56 м2
Спални: 1
Комисион: Без комисион

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

Този имот е резервиран. Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.
"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 32990 Площ: 56 м2 (589.11 €/м2)
Тoзи имот е резервиран

Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.

% Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA772 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (124)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.