Наем Ново

Двустаен апартамент с топ локация в Самоков!

Двустаен апартамент ПОД НАЕМ с топ локация в гр. Самоков!
 
Апартаментът се  намира в центъра на град Самоков, в непосредствена близост до общината на града и площада.
Състои се от просторна всекидневна,  спалня, кухня, напълно оборудвана баня с тоалетна, входно антрекоридор и балкон. Апартаментът предлага красиви гледки към планината Рила.

Отопление и топла вода - електричество и електрически бойлер.
Близостта на к.к. Боровец създава прекрасна възможност за планински преходи през летните месеци, както и за ски туризъм през зимата. Предлага се ски и сноуборд училище и оборудване за зимния сезон.

НАЕМНА ЦЕНА
450 лева / 230 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 12 месеца.

Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, интернет, телевизия, поддръжка общи части и др.) се заплащат отделно.

Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и лиспа на задължения.

Разположение и местни забележителности
Град Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най-дългата българска река Искър минава през Самоков.
Самоков е разположен на 60 км. югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.
Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България - Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинския манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: SR119
Тип на имота: Двустаен апартамент
Площ на жилището: 70 м2

Местоположение

Характеристика на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 450 Площ: 70 м2

За повече
информация

Реф. номер: SR119 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (104)

Още имоти в Самоков

Всички оферти

Вижте още имоти в Самоков

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.