Продажба Ново

Хотел за продажба в ски курорта Банско!

Хотел за продажба в ски курорта Банско!

Хотелът, които предлагаме за продажба се намира в подножието на Пирин планина. Той е идеална възможност за онези, които искат да се включат в хотелиерския бизнес и перфектното място за релаксация след активен ден в планината.

Хотелът разполага с 26 обзаведени стаи, сауна, ски гардероб, лоби бар, рецепция и апартамент със собствена сауна и камина. Има и ресторант - механа, която предлага традиционна атмосфера с капацитет от 70 места.

Във фоайето на хотела има мека мебел за почивка на гостите и бар с капацитет до 16 човека. За удобството на гостите в ресторанта и лобито на хотела има истински камини.

Броят на гостите, които могат да бъдат настаени е 80 човека. Всички стаи са оборудвани със самостоятелна баня, мини бар, кабелна телевизия, телефон и интернет. Два от апартаментите имат камина на дърва.

Разпределението на хотела е следното:
сутерен - котелно, механа с камина, кухня, топла кухня, отпадъчна зала, склад, перално помещение с баня и тоалетна, 2 тоалетни;
партер - рецепция, лоби бар с 16 места и камина, складови помещения, 3 офиса, стая за персонал, склад за бельо, сауна с душ и тоалетна, ски гардероб и 6 хотелски стаи;
първи етаж - 2 апартамента, 9 хотелски стаи и 6 броя долни нива на мезонетни апартамента;
втори етаж - 6 горни нива на мезонетни апартамента и 2 хотелски стаи;
трети етаж - луксозен апартамент със собствена сауна, камина и остъклена тераса.

Отоплението на хотела е на пелети. Разполага и с 4 слънчеви колектора.

Общата площ на хотела е 1762 кв.м., а парцелът е 942 кв. м.

Официалната категория на хотела е 3 звезди.
 
Удобства в комплекса
- рецепция
- механа
- сауна
- паркинг
- лоби бар
- ски гардероб

Местоположение и местни атракции
Банско е китен планински град, разположен в подножието на Пирин планина, откъдето започва Националния парк "Пирин", на височина 925 м. В последните години Банско заема водещо място сред зимните ски курорти в България, като все по-често става обект на посещения и от чуждестранни туристи. Курортът има ски-писти за всички категории посетители- от начинаещи до майстори. Обслужва ги добра мрежа от ски-лифтове и влекове. Пистите са обезопасени и отлично поддържани.  Банско не е само зимен курорт. В града има повече от 140 паметници на културата, поддържани от най-добрата музейна мрежа в България. Местните хора разказват с удоволствие историята на прочутата Банска иконописна школа, организират фолклорни демонстрации като хайдушкото отвличане или придружават гостите по някой от многобройните природни или културни опознавателни маршрути. Десетките механи предлагат вкусни местни специалитети.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA970
Тип на имота: Хотел, Хотел, Препродажба
Площ: 1762 м2
Площ на земята: 942 м2
Бани: 29
Обзавеждане: Напълно обзаведен
Тип строителство: Тухла
Отопление: Парно на пелети
Комисион: Без комисион
Брой етажи: 3

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 850000 Площ: 1762 м2 Площ на земята: 942 м2 % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA970 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (109)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни