Продажба

Търговски потенциал!

Нова сграда с голям търговски потенциал в град Самоков! Подходяща за семеен хотел или къща за гости!

Имотът се амира се в тих и спокоен район на града и предлага изобилие от площ за настаняване и е с добър достъп до всички удобства на града. Сградата е построена по висок стандарт с нова модерна PVC дограма. Има нужда от малки вътрешни довършителни работи, с които препоръчаните от нас строители ще помогнат с удоволствие на новите купувачи.

Сутерен: Едно голямо пространство и стълби към първия етаж. Площта на сутерена възлиза на 47 м².
Първи етаж: Трапезария с кухненски бокс, кухня, всекидневна, спалня, тоалетна, самостоятелна стая със собствен санитарен възел, коридор, входно антре, стълби към сутерена и стълби към втория етаж. Площта на първия етаж възлиза на 178.70 м².
Втори етаж: четири самостоятелни стаи със собствени санитарни възли и балкони, една самостоятелна стая с балкон, коридор и стълбище. Площта на втория етаж възлиза на 187.80 м².
Тавански етаж: Самостоятелна стая със собствен санитарен възел и балкон, малка стая, 3 складови помещения, коридор и стълбище. Площта на таванския етаж възлиза на 173.80 м².

Общата площ на сградата възлиза на 587,30 м², а парцела е с площ от 415 м².

Токът, водата и канализацията са в непосредствена близост на пътя, но не са свързани към имота.

Разположение и местни забележителности

Разположението на този имот е отлично в един от най-известните и стари планински градове на България. Самоков привлича много посетители, главно поради близостта си до планината и ски курорта Боровец. Тук можете да откриете изобилие от ресторанти, барове, магазини и удобства, които ще направят дните ви още по-приятни. Неща, които нито един посетител не бива да пропуска да опита са вкусната кухня и известният български ликьор - ракия, която тук високо в планината е с още по-добър вкус.

Известният курорт Боровец е само на 10 км нагоре по пътя и предлага отлични ски съоръжения. Друго основно предимство са лечебните минерални води в Белчински бани спа само на 15 км. Столицата София и международното летище са на 60 км. на север.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: S901
Тип на имота: Хотел
Площ на жилището: 587.3 m2
Площ на земята: 415 m2
Комисион: % Без комисионна
Брой спални: 8

Местоположение

Характеристика на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 129000 Площ на жилището: 587.3 m2 Площ на земята: 415 m2 % Без комисионна

За повече
информация

Реф. номер: S901 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (119)

Още имоти в Самоков

Всички оферти

Вижте още имоти в Самоков

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.