Продажба

Страхотна къща в Банско!

Триетажна къща-близнак за продажба, близо до градския парк в Банско!

Предлагаме на Вашето внимание масивна триетажна къща за продажба. Разположена в тих квартал, в близост до градския парк и центъра на Банско.

Продава се западната част на къща-близнак с РЗП 302,6 кв.м., заедно с ½ идеални части от парцела, върху който е построена, с площ от 433 кв.м.

Къщата разполага с 3 самостоятелни етажа, мазе и подземен гараж.

Първият етаж е разпределен в три отделни помещения, две от които са преобразувани в апартамент с балкон, а третото представлява отделна спалня с баня. На втория етаж има три стаи, всяка с кът за спане, кухненски бокс и собствена баня, като две от стаите са с балкон. Третият етаж от къщата разполага с две стаи, разпределени по същия начин и допълнително помещение, което може да се използва за склад. Етажът е подпокривен, но няма скосявания. Помещенията са обзаведени и пригодени за живеене или отдаване под наем, с изключение на първия етаж и мазето, които са частично завършени.

Схема на плащане:

1000 Евро - резервационна такса;
100% - при подписване на нотариалния акт;

Местоположение и местни атракции

Град Банско е разположен край река Глазне в североизточното подножие на Пирин, непосредствено под най-високата и красива карстова част на планината. Отстои на 160 км южно от София, на 60 км югоизточно от Благоевград, на 6 км южно от Разлог и на 51 км северно от Гоце Делчев. Входна врата за най-красивата българска планина - Пирин и един от най-големите зимни курорти у нас. Като се прибави архитектурната и историческата му стойност, то Банско наистина се превръща в перла от огърлицата на България.

Най-забележителна е легендарната Пирин планина. През града минава голяма част от туристическия поток, насочен към планината. В непосредствена близост са ски-центърът Чалин валог, ски-центърът Шилигарника, един от най-големите в страната, хижите “Демяница”, “Бъндерица”, “Вихрен”, както и първенецът връх Вихрен. Интерес представляват още: Базилика и некропол в местността Шипотско, Бански карстови извори в местността Мъртва поляна, късноантична керамична работилница, късноантична крепост Стана кале и некропол, тракийска крепост и некропол заедно с раннохристиянска базилика в местността Св. Никола, тракийска надгробна могила в местността Лисича могила, църква “Рождество Богородично”.

За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на 00359 885 250 497 или чрез имейл bansko@skiproperty.bg

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA603
Тип на имота: Къща
Площ на жилището: 302.6 м2
Площ на земята: 433 м2
Спални: 7
Бани: 6
Обзавеждане: Полуобзаведен
Година на строеж: 1994
Тип строителство: Тухла
Отопление: Конвекторни радиатори
Комисион: % Без комисионна
Брой етажи: 3

Местоположение

Характеристика на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 120000 Площ на жилището: 302.6 м2 Площ на земята: 433 м2 % Без комисионна

За повече
информация

Реф. номер: BA603 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (102)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.