Продажба

Магазин в цeнтъра на Говедарци!

Новопостроен магазин в центъра на село Говедарци!

Продава се имот с търговско предназначение, който представлява новопостроена самостоятелна сграда с площ 93 м². Намира се в точно в центъра на Говедарци и разполага със самостоятелен вход директно от улицата, като по този начин Ви гарантира необезпокояван достъп. Магазинът се състои от просторна търговска зала, складово помещение и баня с тоалетна. Сградата e наскоро построена до висок стандарт с топлоизолация на стените, система за видеонаблюдение, охранителна ролетна щора на входната врата и т.н. Някой вече е свършил цялата работа и сега този имот чака своя нов собственик да се възползва от предимствата му. Той има голям потенциал и благодарение на своето местоположение би могъл да бъде една чудесна инвестиция и бизнес възможност.

Вода, електричество и канализация са свързани.

Разположение и местни забележителности
Магазинът се намира в Говедарци и се ползва от всички предимства на едно голямо село. Разположен е в центъра на селото, като това е един от най-добрите райони за покупка. Всички удобства и много голямо разнообразие от магазини са наблизо, както и редовен транспорт до град Самоков. Магазинът е с перфектна локация за неговото предназначение. Говедарци има добър достъп до два основни ски курорта. Най-известният е Боровец, който е на разстояние 14 километра, а по-малко известният курорт Мальовица се намира на 13 км в противоположната посока. Село Говедарци също има своя собствена ски писта и лифт.

Този имот е идеално разположен с достъп до всичко, което районът може да предложи. Има чудесни семейни хотели с добри ресторанти и магазини, които предлагат всички основни удобства. Ако имате нужда от нещо повече, то можете да го намерите само на 13 км в оживения град Самоков. Можете да се възползвате и от лечебните минерални води в Белчински бани, само на 25 км разстояние. На същото разстояние е и Язовир Искър - най-голямият язовир в България, с напълно непокътната природа и идеален за през лятото. Само на 60 км от летище София, районът е леснодостъпен и предлага много активности през цялата година.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: MV1083
Тип на имота: Магазин, Търговски имот
Площ: 93 м2
Бани: 1
Обзавеждане: Необзаведен
Година на строеж: 2023
Етаж: 1
Тип строителство: Ново строителство
Отопление: Няма отопление
Комисион: Без комисион
Брой етажи: 1
Местоположение: Цяла самостоятелна сграда

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 119900 Площ: 93 м2 (1289.25 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: MV1083 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (86)

Още имоти в Говедарци

Всички оферти

Вижте още имоти в Говедарци

Последвайте ни