Продажба -45%

Фантастичен парцел в Банско

Фантастичен парцел в Банско, идеален за всеки, който иска да направи развитие в курорта!

Парцелът се намира на около 1000 метра от кабинковия лифт и на около 1500 метра от центъра на града. Намира се в квартал „Гюровица”. Това е идеалният парцел за всеки, който иска да направи развитие в курорта!

Парцелът е 1083 кв.м. Намира се на 300 метра от главния път за кабинков лифт. В момента това е нерегулиран парцел, но собствениците на парцела чакат да бъде издаден ПУП на парцела от Община Банско, който ще го превърне в регулиран. Има построени комплекси на 100 метра от парцела от всяка страна. Има малко свободни парцели в този район за продажба, всички други парцели в този район са продадени и вече са застроени.

Местоположение и местни атракции

Този парцел се намира на 1000 м от кабинковия лифт и на 300 м от ул. Найден Геров - главния път за кабинковия лифт. Добра гледка към Пирин планина в момента.
Ски курортът Банско се намира в Югозападна България и е само на 160 км от София, в подножието на една от най-красивите български планини – Пирин, която е национален резерват и е включена в списъка на СВЕТОВНОТО ПРИРОДНО НАСЛЕДСТВО. Банско предлага интересна комбинация между девствената природа на Пирин планина, най-модерните ски съоръжения и атмосферата на старинен български град.
Условията за ски в Банско са отлични. Пирин планина има предимно алпийски характер с три върха, извисяващи се над 2900 м. Самият град привлича посетители през цялата година със своите 120 паметника на културата, музеи, нощен живот и ресторанти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA289
Тип на имота: Парцел
Площ: 1083 м2
Комисион: Без комисион
Регулация: Не

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 238260 € 129960 Площ: 1083 м2 (120 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA289 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (109)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни