Продажба

Парцел с проект за стоеж на вили в град Банско

Регулиран парцел с проект за стоеж на вили в град Банско!

Със своята отлична локация, този парцел е идеална възможност за тези, които търсят да инвестират в най-бързо развиващия се ски курорт в България.

Парцелът се намира само на 1500 метра от центъра на града, близо до хотел Банско Спа и Холидейс и на 1000 метра от ски лифта. Парцелът е с площ от 1430 кв.м. Към него има изготвен проект за изграждане на четири вили (но няма разрешение за строеж).

Проектът включва четири двуетажни вили, разделени на:
Тип „A” с РЗП 185,11 кв.м. Разпределението на всяка вила е следното: на първи етаж - антре, всекидневна стая с кухня, тоалетна, склад, веранда и на втори етаж: коридор, три спални, баня с тоалетна и балкон.
Тип „Б” с РЗП 198,12 кв.м. (вилата от този тип е една). Разпределението на вилата е следното: на пърия етаж има коридор, всекидневна стая с кухня, склад, тоалетна, стая за работа, веранда. Вторият етаж се състои от коридор, преддверие, три спални, всяка от които с баня и WC и един балкон (към две от спалните). Архитектурният проект е съобразен с традиционния за Банско стил и има елементи от камък и дърво.

Посочената цена е за целия проект и включва – парцела, архитектурния проект и 3D снимките!

Местоположение и местни атракции
Ски курортът Банско се намира в Югозападна България и е само на 160 км от София, в подножието на една от най-красивите български планини – Пирин, която е национален резерват и е включена в списъка на СВЕТОВНОТО ПРИРОДНО НАСЛЕДСТВО. Банско предлага интересна комбинация между девствената природа на Пирин планина, най-модерните ски съоръжения и атмосферата на старинен български град.Условията за ски в Банско са отлични. Пирин планина има предимно алпийски характер с три върха, извисяващи се над 2900 м. Самият град привлича посетители през цялата година със своите 120 паметника на културата, музеи, нощен живот и ресторанти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA917
Тип на имота: Парцел, Парцел
Площ: 1430 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 165000 Площ: 1430 м2 (115.38 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA917 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (88)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни