Продажба невалидна оферта

Парцел в регулация с малка вила в Щъркелово гнездо на язовир Искър!

Голям парцел в регулация и малка вила във вилна зона Щъркелово гнездо на язовир Искър!

С красиви гледки към заобикалящата го природа, този имот е идеалното място за тези, които търсят тихо и спокойно място за ваканционен дом. Язовир Искър и неговите брегове са само на 1200 м и са популярна лятна дестинация за хора от София и околните градове. В язовира могат да се практикуват риболов, водни спортове, разходки и плуване, има и множество малки заливи, пръснати по дължината на неговата 30 км обиколка.

Парцелът е с площ от 1 720 м², а в него има малка вила с площ от 25 м², която се състои от две стаи. Електричеството е на разположение, водата ще трябва да бъде осигурена чрез сондаж, а за отпадъчните воде ще трябва да бъде инсталирана септична яма. Неасфалтиран път осигурява достъп до парцела и води надолу към язовира.

Разположение и местни забележителности

Имотът се намира във вилна зона Щъркелово гнездо на язовир Искър, като предимството му е, че има прекрасни гледки към боровата гора и заобикалящата го природа. Самият язовир е само на 1200 м кратка разходка от имота. Районът на язовир Искър е един от най-спокойните и очарователни места в цяла България. Язовирът и близката планина осигуряват така необходимата прохлада в летните дни и приятните снежни гледки през зимата. Това е едно прекрасно място за слънчев ваканционен дом в близост до язовира. Никой не би могъл да се отегчи тук - от риболов, плуване, гребане, разходки в гората, винаги можете да намерите начин да прекарате с удоволствие лятната си почивка. Дните ще станат още по-вълнуващи, когато първите снежинки започват да падат, с каране на ски, сноуборд или борба в снега – забавление след забавление ще направят това място незабравимо.

Язовир Искър е най-големият по площ язовир в България и е със стратегическо местоположение между Боровец и София. Мястото е идеално за тези, които търсят дестинация за целогодишно ползване. Самоков се намира на 15 км и осигурява всички удобства, международния ски курорт Боровец е на 25 км, а столицата София и международното летище е само на 40 км.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: LI1031
Тип на имота: Парцел, Вила
Площ: 25 м2
Площ на земята: 1720 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

Тази оферта е невалидна. Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.
"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
Тази оферта е невалидна

Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.

За повече
информация

Реф. номер: LI1031 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (104)

Вижте още имоти в Щъркелово гнездо

Последвайте ни