Продажба невалидна оферта

Парцел в Бели Искър с добра локация!

Парцел в популярното село Бели Искър с лесен достъп до 2 ски курорта!

Този парцел може да бъде чудесна изходна точка за Вашия ваканционен дом. Тези от вас, които обичат да карат ски, трябва наистина да видят този имот, както и тези, които се стремят към спокойния живот на село.

Село Бели Искър е станало популярно сред инвеститорите и туристите с традиционното усещане за планинско село и близостта му до двата топ ски курорта - Боровец и Мальовица. Площта на парцела е 322 м². Ток, вода и канализация, не са свързани, но са на разположение на пътя.

Разположение и местни забележителности

Разположен в най-известното планинско село Бели Искър, в близост до ски курорта Боровец, парцелът има страхотен изглед към планината. Селото има достъп до всички удобства на големия град и въпреки това е запазило чудесното усещане да си сред природата. С достъп до напълно неподправената природа на Рила планина, този район е предпочитано място от любителите на суровата природа.

Ски пистите на Боровец са само на 6 км, с безпроблемен достъп през цялата година. Пейзажът е прекрасен целогодишно и особено през зимата с красивия бял сняг. По-опитните скиори могат да посетят Мальовица, която е на 15 минути с кола и има едни от най-високите писти в България, както и някои по-предизвикателни.

Големият град Самоков е само на 8 км, където могат да бъдат намерени всякакви удобства и развлечения. София е на 60 км и не забравяйте, че през лятото можете да посетите Язовир Искър, където можете да намерите пясъчни плажове и много водни спортове.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: MV1036
Тип на имота: Парцел
Площ: 322 м2
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

Тази оферта е невалидна. Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.
"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
Тази оферта е невалидна

Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.

За повече
информация

Реф. номер: MV1036 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (88)

Още имоти в Бели Искър

Всички оферти

Вижте още имоти в Бели Искър

Последвайте ни