Продажба Изгодно невалидна оферта -50%

Поземлен имот в Бели Искър с великолепни гледки на намалена цена!

Супер намален, за бърза продажба!
Поземлен имот в село Бели Искър с прекрасно местоположение и великолепни гледки!

Сгушено сред зелените склонове на Рила, където зимата е богата на сняг, а лятото е окъпано в слънчева светлина, това е красиво и спокойно място, отлично за планиннски отдих. Имотът е с площ от 1996 м², подходящо място за изграждане на няколко планински вили. В момента се предлага на намалена цена от само 10 евро на м², което прави тази оферта още по-привлекателна. Пейзажът наоколо наистина ще Ви спре дъха. Без други къщи около имота, което гарантира хубавите гледки, това място би било идеално за една очарователна планинска вила. Имотът граничи с регулацията на селото, поради което токът и водата са в непосредствена близост. Този парцел има още едно голямо предимство - в съседство минава планински поток. Главният път Бели Искър-Боровец е само на 200 м разстояние.

Разположение и местни забележителности
С удивителни гледки към снежните върхове на Рила и в края на живописното село Бели Искър, този имот е чудесна оферта, заслужаваща сериозно внимание. Селото е едно от най-популярните места за ваканционни ски имоти в България.

Самото село е наистина очарователно и създава специална планинска атмосфера.
Целият район постоянно да се развива и преди дори да осъзнаем, че Супер Боровец ще бъде реалност, сега имате шанса да бъдете част от него. Бели Искър несъмнено е една от най-популярните дестинации за ваканционен дом в България и с постоянното подобряване на удобствата в селото, то става все по-популярно.

С лесен и бърз достъп от София и съвсем близо до ски курорта Боровец, това е идеалното място за ски фенове, които искат да са извън оживения и шумен курорт. Град Самоков е на 8 км, а столицата София, която предлага целогодишни международни полети, е само на 60 км. разстояние.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: MV818
Тип на имота: Парцел
Площ: 1996 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Не
Вода: Не
Регулация: Не

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

Тази оферта е невалидна. Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.
"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
Тази оферта е невалидна

Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.

За повече
информация

Реф. номер: MV818 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (104)

Още имоти в Бели Искър

Всички оферти

Вижте още имоти в Бели Искър

Последвайте ни