Продажба Ново

Парцел в регулация в село Продановци!

Голям парцел с пленителни гледки в село Продановци!

Представяме Ви парцел, който ще удовлетвори вашите надежди и мечти. Не търсете повече, вече намерихте перфектно място за ваканционен дом! Парцелът е чудесна покупка и отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за строителство на вила или дори две. С изглед към красивата Рила планина и в регулация, няма какво повече да се желае от този парцел. Разположението му е наистина живописно. Предимството на на този парцел е не само спокойствието наоколо, но също така и от близостта му с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 950 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за градина. Най-важното му предимство е, че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Токът и водата са в непосредствена близост на улицата. Необходимо е да се направи септична яма, със строежа на която препоръчаните от нас специалисти с удоволствие биха помогнали.

Разположение и местни забележителности

Парцелът се намира в малкото приятно селце Продановци в близост до главния път Дупница-Самоков. Селото е известно с дружелюбните си жители и спокойният ритъм на живот. Пейзажът наоколо наистина е зашеметяващ. Всъщност, ако слезете до края на пътя, се шири зелена поляна. Ако вървите в обратната посока сте в центъра на селото, където можете да намерите няколко магазина. Парцелът е разположен само на 400 м от центъра на селото и от него се разкриват прекрасни гледки към планината.

Самоков е най-близкият град до ски курорта Боровец с все повече и повече удобства. Най-популярните от тях са спортният стадион и множество магазини, кръчми и ресторанти. С Рила планина на заден фон, Самоков става все по-популярен като предпочитан избор за търсещите ваканционни жилища поради близостта си до ски курортите Боровец и Мальовица. Имотите в Боровец и имотите в Самоков стават все по-популярни поради инвестициите в ски съоръжения в района. Селото е добре уредено с магазини и кафенета, ресторанти. А ако искате нещо друго освен това, град Самоков е само на 3 км. разстояние. На 13 км. е известният зимен курорт Боровец, а София и Международното летище са само на 60 км. на север.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: S1033
Тип на имота: Парцел
Площ на земята: 950 м2
Комисион: % Без комисионна

Местоположение

Характеристика на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 28500 Площ на земята: 950 м2 % Без комисионна

За повече
информация

Реф. номер: S1033 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (116)

Още имоти в Продановци

Всички оферти

Вижте още имоти в Продановци

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.