Наем невалидна оферта

Тристаен апартамент ПОД НАЕМ в гр. Самоков, до Боровец за зимен сезон 2023!

Предлагаме на вниманието Ви тристаен апартамент в гр. Самоков, кв, Самоково, в близост до Вилаз и Аптека EOS и детска градина "Самоково".

Отдава се под наем апартамент старо строителство, със западно изложение. Апартаментът се състои от малка трапезария с тераса и кухненски бокс с фурна с котлони и аспиратор, хладилник и пералня, 2 спални, 1 баня и малък килер. В сградата има асансьор.

Подходящ е за настаняване на работници (до 4 pax).

Отоплeние и топла вода - посредством конвекторни радиатори и ел. бойлер.

НАЕМНАТА ЦЕНА е както следва:
    - 650 лева/334 Евро на месец при наем на апартамента за минимум 4 месеца

Посочената цена включва: наем на апартамента за един месец. Консумативите (ел. енергия, вода, интеренет, поддръжка общи части и др.) се заплащат отделно. Изисква се депозит в размер на един месечен наем, който се възстановява при напускане и липса на задължения.

Разположение и местни забележителности

Град Самоков е разположен в северните поли на Рила планина, на 950 м. над морското равнище. Градът е с население 29 287 души. Най-дългата българска река Искър минава през Самоков.
Самоков е разположен на 60 км югоизточно от София, на 40 км. източно от Дупница, на 36 югозападно от Ихтиман и на 12 км. северозападно от курорта Боровец. В региона има още шест курорта, два от които с международно признание.

Град Самоков е отправна точка за туристически маршрути в най-високата планина в България – Рила, където се намират зимните курорти Боровец и Мальовица. На 13 км югозападно от града по пътя за Мальовица е разположено курортното селище Говедарци. Балнеологичният курорт Белчински бани се намира на 13 км западно от град Самоков по поречието на река Палакария. 27 км на северозапад е Алинският манастир. А 30 км източно от града е разположено курортното градче Долна баня.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще организираме изготвяне и подписване на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати наемът за първия месец и да се остави гаранционен депозит в размер на един месечен наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: SR115season
Тип на имота: Тристаен апартамент
Площ: 64 м2
Спални: 2
Бани: 1
Обзавеждане: Напълно обзаведен
Етаж: 6
Тип строителство: Тухла
Отопление: Конвекторни радиатори
Комисион: Без комисион
Брой етажи: 8

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

Тази оферта е невалидна. Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.
"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
Тази оферта е невалидна

Моля, свържете се с нас, за да Ви препоръчаме други подходящи оферти.

За повече
информация

Реф. номер: SR115season При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250497 +359 749 88500
Цветелина Фунтарова Управител офис Банско
+359 885 250497
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (13)

Още имоти в Самоков

Всички оферти

Вижте още имоти в Самоков

Последвайте ни