Застраховане

Застраховка на имот

За повечето хора купуването и обзавеждането на собствен дом са най-важната инвестиция, направена през живота им, и тази инвестиция несъмнено трябва да бъде защитена. Обичайните предпазни мерки могат да се окажат недостатъчни. Ние в SkiProperty.BG си сътрудничим с една от водещите застрахователни комапании в България, за да предложим на клиентите си голямо ранообразие от най-пълна защита за Вашия дом, офис, магазин, хотел, производствено предприятие или строителен обект и на свързаните с това бизнес интереси и отговорности. Така ние искаме да допълним и подобрим услугите, които предлагаме на клиентите си, като се стремим да предоставим едно цялостно последващо обслужване след приключване на покупката.

По-долу можете да откриете ценовата листа на тази застрахователна компания. Просто трябва да решите за каква сума желаете да застраховате своето жилище и наличното обзавеждане /имущество/ в него и след това използвате процентите по-долу, за да видите колко ще Ви струва това на година.

Оферта за застраховка

1. Застраховка на сграда /жилище/
a.) Всички природни бедствия, с изключение на земетресение: 0.17% от стойността.
b.) Земетресение: 0.18% от стойността.

2. Застраховка на обзавеждане/имущество/
a.) Всички природни бедствия, с изключение на земетресение: 0.22% от стойността на обзавеждането.
b.) Земетресение: 0.18% от стойността на обзавеждането.
c.) Кражба: от 0.8% до 1.10% от от стойността на обзавеждането.

3. Гражданска отговорност към трети лица – 0.34% от застрахователната сума за този риск

4. Загуба на доход от наем – 0.54% от застрахователната сума за този риск

Вече лесно можете да изчислите сами за каква сума желаете да застраховате своя имот и ще видите колко ще Ви струва това, като използвате процентите по-горе.

Ако имате някакви въпроси или бихте искали да застраховате имота си чрез нас, не се колебайте да се свържете с нас чрез предоставената по-долу форма. Моля обърнете внимание на това, че Вашето име, телефонен номер и и-мейл са задължителни полета!

Изпрати запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
Земя за продажба близо до Банско! Земя за продажба, в близост до град Банско! Имотът, който предлагаме за продажба се намира в местността „Валевишка река” в землището на град Разлог. Парцелът е с 80 метра лице на главен пъ... Виж още
Голям парцел в регулация на края на село Доспей (близо до Боровец)! Голям парцел за строителство на края на село Доспей (близо до Боровец)! Разположено в живописното планинско село Доспей, недалеч от известния ски курорт Боровец, това място привлича вниманието на всич... Виж още
Обявете имот в skipropertybg

Продайте или отдайте имота си бързо и на максимална цена с мащабната реклама, която му правим! Обявете го при нас още днес!
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, заплащане само при сделка!

Обяви имот сега

Последвайте ни