Градинарски услуги

За да можем да разнообразим още предлаганото от нас обслужване след приключване на покупката, си сътрудничим с най-добрата озеленителна компания в България, GREEN FINGERS Garden Design & Landscaping Services Ltd. Те са квалифицирани в градинарството и имат дъгогодишен опит в дизайна на градини, проектиране и поддръжка на зелени площи. Още повече, те имат богато разнообразие от растения, дървета и цветя в своя собствен разсадник.

          

GreenFingers Ltd предлага следните услуги, от които може да имате нужда за Вашия имот:

Цялостно и частично проектиране и озеленяване на зимни градини, покривни градини и паркове. Проектиране и  изграждане на водни площи, алпийски градини и др. Изграждане, сервиз и поддръжка на подземни и надземни автоматизирани напоителни системи. Реконструкция, обновление и развитие на вече съществуващи градински и паркови площи. Целогодишна и сезонна поддръжка на градини и паркови площи. Декоративна и горска растителност. Градинска техника и оборудване.

          

 

Кои са GREEN FINGERS Ltd?
GREEN FINGERS Garden Design & Landscaping Services е основана през 2004 г. в отговор на разрастващия се пазар за недвижими имоти в България и по-високите стандарти, очаквани от новите собственици, към ландшафтното оформление около техните домове и обществени сгради.

GREEN FINGERS Ltd е наследник на GARDEN SOUNDS Ltd, която е основана през 1995 г. и е непрестанно активна в София, столицата на България, до момента. GARDEN SOUNDS е основана от Пламен Благоев, който има квалификация по лесовъдство от Факултета по лесовъдство в София през 1995 г. Компанията започва с търговия на дребно на стайни растения, цветя и аксесоари. Две години по-късно компанията влиза на пазара на озеленяването, като създава оранжерия за декоративни храсти и горси дървесни видове. Сега оранжерията има над 100 растителни вида и използва над 500 декоративни дървесни видове и цветя при изграждането на градини. От началото богатата творческа дейност на компанията обхваща проектиране, създаване и приложение на над 170 проекта за частни домове и обществени сгради.

В тази посока високите и разнообразни стандарти, очаквани от клиентите, стимулират формирането на ядро от добре обучени и отговорни специалисти, обучени да помагат в намирането на решения и генерирането на идеи за всички настоящи и бъдещи клиенти.

Екипът е ръководен от Пламен Благоев, чийто дълъг опит в екипната работа и управлението са съществено важни в осъществяването на бързата, висококачестена и етична работа на компанията.

Ландшафтният архитект Ивайло Ризов е отговорен за концепцията и проектирането. Той е завършил Факултета по лесовъдство в Софийски университет през 2002 г., след което прави дизайна на много обекти, някои от които вече са завършени, а други в процес на работа. Ивайло Ризов си сътрудничи с дезайнерите от VEGA Garden Design Group.

Управители на обектите са Иван Гидимарков, Лъчезар Попов и Николай Друмев, всички имат квалификация от Факултета по лесовъдство съответно от 2002 г., 2001 г. и 2002 г. Дори като студенти тримата са помагали на компанията и са се превърнали в нейни редовни служители след приключване на обучението си.

Компанията възлага доверие на интелигентни и високо-мотивирани млади хора, включително студенти. За поддържане на високото ниво на обслужване, с което задоволят високите очаквания на своите клиенти, се грижи Росица Кирилова, управител на офиса в Балчик. Росица е архитект по озеленяване, отговорна за концепцията и проектирането. Тя е специaлизирала във Факултета по лесовъдство към Софийски университет през 2003 г., след което прави дизайн на много обекти, някои от които са завършени, а други в процес на работа. Виското ниво на езикови умения на персонала позволява безпроблемна и ефективна комуникация с чуждестранните клиенти.

       

Какво са озеленили досега?
За да разгледате идеите, работата и творческите решения на екипа на Green Fingers, разгледайте обектите по-долу, които са озеленени и поддържани от тях:

1. Село Рогачево (близо до курорта Албена) – жилищни вилни комплекси
Започнало: 21.06.2005 г.
Завършило: 30.07.2005 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; Подземни автоматични напоителни системи

          

2. Град Балчик (близо до “морската столица” Варна) – частна собственост
Започнало: 01.05.2006 г.
Завършило: 07.05.2006 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; целогодишна поддръжка; подземни автоматични напоителни системи

3. Град Балчик (близо до “морската столица” Варна) – частна собственост
Започнало: 09.05.2005 г.
Завършило: 19.05.2005 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; целогодишна поддръжка; подземни автоматични напоителни системи

4. Село Рогачево (близо до курорта Албена) – частна вила
Започнало: 21.06.2007 г.
Завършило: 30.07.2007 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; подземни автоматични напоителни системи

          

5. Село Левски (близо до “морската столица” Варна) – частна вила
Започнало: 21.07.2007 г.
Завършило: 30.08.2007 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване

          

6. Село Царичино (близо до курорта Албена) – частна вила
Започнало: 21.06.2007 г.
Завършило: 30.07.2007 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; подземни автоматични напоителни системи

          

7. Село Храброво (близо до курорта Албена) – частна вила
Започнало: 21.06.2007 г.
Завършило: 30.07.2007 г.
Извършена дейност: Цялостно проектиране и озеленяване; подземни автоматични напоителни системи

          

Какви услуги предлагат?

Цялостно и частично проектиране и озеленяване на зимни градини, покривни градини и паркове. Проектиране и озеленяване на езера и алпинеуми. Конструиране, обслужване и поддръжка на подземни и наземни автоматични напоителни системи. Реконструиране, обновяване и подобрение на съществуващи паркове и градини. Целогодишна и сезонна поддръжка на паркове и градини. Доставка на декоративни и горкси растения. Градинско оборудване.

Защо да работите с дизайнер?
Цветна градина в хармония със сградата е важна част от всеки модерен и изискан дом. Изисканото и майсторско озеленяване е отлична предпоставка за отпускането и почивката на хората, живеещи там. Но да постигнете хармония и цвят в една градина не е лесно. За специалистите, които са запознати с тайните и правилата за създаване и аранжиране на паркове, това е предизвикателство, което е довело до създаването на красиви шедьоври, не по-лоши от творбите на известни художници. Дизайнерите на компанията могат да създадат такива шедьоври във Вашата градина.

Защо да инвестирате в градината?
Добре структурирана и атрактивна градина в един имот е добра инвестиция и източник на удоволствие за собственика. Експертно аранжирана и поддържана градина е наслада не само за хората, които живеят в този дом, но и за техните гости, приятели и роднини. Тя се отразява на ритъма, духа и емоциите на живеещите там.

IИнвестирането във Вашата градина ще Ви намери нови приятели, по-силни чувства и приятни емоции!

Доброто озеленяване е високо ценено от инвеститорите в имоти и от предприемачите.

Имате ли нужда от напоителна система?
Сравнително сухият и топъл климат през пролетта и лятото и понякога високите температури не могат да осигурят достатъчно влага на почвата за оптималното развитие на растенията в градината Ви. Ръчното поливане всеки ден е трудоемък, отнемащ време и незадоволителен процес. То изисква чести посещения от градинарския екип и увеличава разходите за поддръжка на градината Ви.

Автоматична напоителна система може да бъде програмирана за оптимизиране на количеството вода, осигурявана на всеки вид растение според нуждите му. Чрез това се избягва загубата на вода и се подсигурява бързият и сигурен растеж на Вашите растения. Системата работи дискретно, без да обезпокоява почивката на жителите. Ако нямате напоителна система, поддръжката излиза по-скъпо и не много хора могат да си я позволят!

За климата в България инсталирането на напоителна система е не просто препоръчително, то е изключително важно за доброто развитие на градината Ви.

Имам ли нужда от квалифициран специалист за поддръжката на моята градина?
Нужни са 2-6 години на една градина да добие очаквания вид. Това е дълъг и деликатен процес, който изисква грижите на добре обучени и опитни специалисти. Оформената градина е жив организъм, който трябва да се развива, за да съществува. Липса на грижи или неуместни и некомпетентни грижи, не просто спира развитието й, но има и разрушителен ефект на растенията в нея. Специалистите от Green Fingers имат нужните знания и качества, за да ви помогнат по време на този дълъг и труден процес!

Ако все още усещате колебание дали да доверите изграждането на Вашия градински рай на нас, погледнете отново… Чувате ли звука на живите градини, които те създават? Долавяте ли ритъма на сърцата им? Това са техните сърца, защото те ги посвещават на всичко, което правят? Ще го направят и за Вас!

Ако имате нужда от повече информация или просто искате оферта, моля, свържете се с нас на 00359 (0) 885 250496 или чрез и-мейл borovets@skiproperty.bg

Мезонет с една спалня в жилищен комплекс, близо до центъра на Банско! Мезонет с една, спалня в жилищен комплекс, близо до центъра на Банско! Комплексът е разположен на главна улица, до река Глазне в Банско. Центърът на града е на 6-7 мин. пешеходно разстояние. В близост... Виж още
Тристаен апартамент, само на 100 метра от Кабинковия лифт в Банско! Тристаен апартамент за продажба само на 100 метра от Кабинковия лифт в Банско! Разположен в Комплекс Грамадето, построен в типичен традиционен стил, апартаментът се отличава с топ локация в близост до... Виж още
Обявете имот в skipropertybg

Продайте или отдайте имота си бързо и на максимална цена с мащабната реклама, която му правим! Обявете го при нас още днес!
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, заплащане само при сделка!

Обяви имот сега

Последвайте ни