Строителни услуги

SkiProperty.BG има просто за цел да направи покупката и притежаването на имот в България лесно и позитивно преживяване. Поради това ние предлагаме обслужване, което преминава през оказване на помощ при намирането и закупуване на подходящия имот и се простира до подпомагане при поддръжата му. Ние не изоставяме клиентите си след като покупката е извършена и комисионната е изплатена. Осъзнаваме, че притежаването на имот в чужда страна не е лесна работа и поради това отделяме голямо внимание на обслужването след приключване на продажбата, което включва и предлагането на строителни услуги.

Надяваме се, че всички купувачи на имоти в района на Боровец и Банско, а не само нашите клиенти, ще намерят полезна информация тук относно строителните дейности в района. С нашия квалифициран, компетентен персонал, който има добри познания в областта, можете да сте сигурни, че ще получите най-доброто обслужване, предлагано в България на добра цена, ако решите да ползвате нас и нашите услуги. Ние предлагаме на клиентите си всичко, от което те имат нужда, за да задоволим изискванията им относно строителството. Независимо дали имате нужда от смяна на ключалките или от строеж на чисто нова вила, ние можем да организираме това. Предлагаме също проучвания, оферти и пълно управление на Вашето строителството.

За допълнителна информация, моля разгледайте секцията ни по-долу…

Предишни проекти

Преди да решите да използвате услугите на който и да е строител, силно препоръчваме да проверите върху какво са работили те досега, за да се уверите какъв стандарт на качество е вероятно да получи Вашият проект… Кликнете тук за повече информация…

Проучвания

Ако не сте сигурни в какво състояние е имотът, който закупувате, тогава е препоръчително да поискате да бъде направено проучване. Ние в SkiProperty.BG сме едни от първите, които предлагат проучвания в ски район Боровец. Осъзнаваме, че строителни проучвания са нужни по ред причини и е важно да се направи оценка на състоянието на имота и на това доколко е подходящ за използване. Ако поискате такова проучване, то ще включва подробен анализ на видимите части на имота, както и препоръки относно установеното състояние. Проучването се изготвя възможно най-точно и се прави от екип от поне двама професионалисти, които ще посетят имота Ви. Проучвания могат да бъдат направени за оценка и/или разкриване на някакви структурни проблеми. Ако имотът Ви е по-стар или възнамерявате да правите ремонт, може би е разумно да направите такава инспекция, така че като собственик да сте напълно информиран за състоянието му.
За да уредите това, ще ви струва 80 евро и проучването ще бъде изцяло преведено на английски език. Това се отнася както за оценъчното, така и за структурното проучване. Ако искате нещо допълнително, не се колебайте да се свържете с нас. В случай, че желаете такова проучване, ще ни бъде нужен адресът на Вашия имот в България, както и ключ за достъп. Всички ключове, разбира се, ще бъдат върнати. Направете запитване тук…

Оферти

Може би вече имате имот в България, който има нужда от ремонт, или просто желаете да добиете представа колко ще Ви струва той да бъде завършен или обновен? В такъв случай защо да не поискате оферта? Ако желаете, за нас ще бъде удоволствие да уредим това. Ще Ви дадем оферта не само от препоръчаните строители, Borovets Construction, но и от други строителни фирми. Ние имаме контакт с всички строители и търговци в района и тъй като също имаме и специализирани познания в тази област и познаваме добре региона, не си заслужава Вие да губите своето време и да търсите други строителни фирми. Много е вероятно цените да са по-високи и да изгубите излишно много време. Безплатно може да Ви бъде направена изчерпателна оферта според конкретните Ваши спецификации. Ако офертата Ви устройва, ние ще Ви предложим услугата Управление на проекта. Това ще струва 5% от стойността на крайната одобрена оферта и е една ценна услуга, особено за тези, които не живеят в района, не го посещават редовно или не говорят български език. Работата на управителя на проекта е да ръководи дейностите и да осигурява доброто им изпълнение. Той редовно ще изпраща снимки на обекта, ще контактува със строителя, ще договаря условия за допълнителна работа и ще действа от името на собственика. Ние предлагаме тези услуги на всички, не само на клиентите си, затова се свържете с нас и вижте какво можем да направим за Вас.

Управление на строителството

Може да Ви бъде трудно да управлявате стрителен проект, особено в чужда страна, затова Ви предлагаме управление на Вашите проекти в България. Това е едно просто решение за всичките ни клиенти, които не говорят български език или нямат време да ръководят проекта си и да осигурят задоволителното му изпълнение. Нарича се Управление на проекти.

Можем да помогнем на клиентите по време на целия “строителен процес” – от изготвянето на проучването до ръководене на строителните работи. Ако решите да ползвате услугата ни Управление на строителния процес, ще имате пълната подкрепа и внимание от страна на личен управител на проекта Ви в България. Управитялят на проект има задачата да се грижи за имота Ви и да действа от Ваше име. Услугата включва:

  • Комуникация със строителите
  • Преговори за възможни нужни допълнителни дейности
  • Комуникация с Вашите съседи и решаване на евентуални проблеми
  • Редовно изпращане на снимки от строителния процес
  • Редовни посещения и наблюдение на дейностите и развитието на строителния процес
  • Гарантиране работата да бъде свършена съгласно одобрената оферта
  • Действия от името на собственика във всички ситуации

С пълната подкрепа на Вашия личен Управител на Проект всички разправии относно стрителството ще бъдат избегнати, така че да сте сигурни, че Вашият имот или проект в България е обслужван добре. Това е особено полезно, ако нямате време, познания в областта или намерение да посещавате България редовно и да проверявате и наглеждате проекта си.

Строителната компания

Тук можете да намерите информация за строителите, които препоръчваме, ‘Borovets Construction’ – строители в региона на Боровец и Самоков, които обслужват и всички отдалечени селища. Те могат да се погрижат за всякаква работа, която трябва да се извърши във Вашия имот и ще осигурят навременното й и ефикасно извършване. Borovets

Construction Ltd имат значителен опит в изграждането на нови сгради и обновяване на по-стари в срок и в рамките на определен бюджет. Разгледайите по-долу примери от тяхната работа.


   

Borovets Construction Ltd може да построи чисто нов обект според Вашите изисквания. Цената на офертата ще варира, разбира се, в зависимост от вида на постройката, като ние можем да Ви уредим среща с оценител от Borovets Construction на място, за да обсъдите Вашите изисквания. Оферта може да бъде изготвена и за вече изградени имоти в България, в зависимост от специфичните изисквания на клиента.

Тук си заслужава да се отбележи, че закупилите имоти от SkiProperty.BG ще имат предимство по отношение извършването на необходимите строителни дейности: това е доста голямо преимущество като се има предвид, че умели строители могат да се намерят трудно в бързоразвиващия се район. И особено като имате предвид по-краткото време, с което строителите от района разполагат за изпълнение на строителните дейности поради факта, че зимните месеци и зимните условия не са подходящи за изпълняване на строителни дейности.

За това се свържете с нас за оферта или допълнителна информация на 00359 (0) 885250496 или чрез и-мейл info@borovetsconstruction.com

Проектиране

Можем да Ви предложим помощ и подкрепа при проектирането и/или придобиването на разрешение за строеж, урегулиране на парцел и комуникация с местни архитекти. Ако решите да закупите парцел, за да строите върху него или сте закупили поземлен имот, който не е в регулация, ние ще ви помогнем да се сдобиете с нужната документация. Много купувачи силно подценяват количеството работа, свързана с урегулирането или придобиването на разрешение за строеж, затова ние Ви предлагаме своите експертни знания. На клиентите си предлагаме и възможността да работят с личен Управител на Проект – някого, който ще работи от Ваше име, ще гарантира доброто изпълнение на работата и ще Ви предоставя актуална иформация чрез снимки и др.

Градинарски услуги

Може току-що да сте закупили имот и градината е обрасла, или пък строителните работи току що са приключили и е пълен безпорядък, или просто искате фантастично озеленена градина, която да хваща окото. Каквато и да е причината, ние препоръчваме високо квалифицирана озеленителна фирма, която да свърши работата вместо Вас. Кликнете тук за повече информация…

Земя за продажба близо до Банско! Земя за продажба, в близост до град Банско! Имотът, който предлагаме за продажба се намира в местността „Валевишка река” в землището на град Разлог. Парцелът е с 80 метра лице на главен пъ... Виж още
Етаж от къща в добър жилищен район на Самоков! Eтаж от къща с мазе в добър жилищен район на Самоков! Имотът се намира в тих и спокоен район на града и е леснодостъпен е през цялата година. Имотът има отличен достъп до всички удобства, тъй като е с... Виж още
Обявете имот в skipropertybg

Продайте или отдайте имота си бързо и на максимална цена с мащабната реклама, която му правим! Обявете го при нас още днес!
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, заплащане само при сделка!

Обяви имот сега

Последвайте ни