Обзавеждане

Доставка на мебели

Обзавеждането на един имот е последната, но най-важна стъпка, за да го превърнете в уютен дом или в такъв, от който ще получавате добър наем. Именно заради това обединихме сили в екип с най-добрите доставчици на мебели в района, които могат да обзаведат имота Ви в България съобразно Вашите изисквания и да го првърнат в желано място за престой. Ние не просто предлагаме обзавеждане, ние предлагаме цялостни решения, които материализират идеите Ви и стремежът Ви към определен стил на живот.

За компанията…
Мебели Ориноко започва през 1995 г. в Пловдив с производство и търговия на мебели, алуминиева и ПВЦ дограма. Мислейки в дългосрочен план, компанията започва да изгражда верига от магазини в Пловдивския регион, където да излага голямото разнообразие от произведени продукти. Те успяват да съчетаят модерен дизайн с ниски цени, като по този начин привличат все повече и повече киенти.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Продукти

Компанията се специализира в две главни насоки:

Производство на мебели за хотели, офиси, кухни, спални, детски стаи и т.н., както и предлагане на индивидуални решения, изработени по поръчка на клиента; производство на алуминиева и ПВЦ дограма, интериорни врати и т.н. Продажба на дребно и търговия на едро на стоки собствено производство и строителни материали, черна и бяла техника, обзавеждане за бани, осветителни тела и т.н.

Някои от основните завършени проекти на компанията са: Пловдивски панаир, Търговски център “Оазис” в Раковски, Национална агенция по приходите в Пловдив, хотел Смолян в Слънчев бряг, хотел Малина в Пампорово, Начално училище и Медицинси център “Св. Елисавета” в Раковски, жилищните комплекси, изградени от ГлавборгарСтрой и т.н.

Мебели Ориноко е член на Българската индустриална-търговска камара, Сдружение на българските производители на дограма и Бизнес клуб “Възраждане”.

Предлаганите пакети за пълно обзавеждане и интериорен дизайн удовлетворяват и най-високите изисквания на крайния клиент за качество и комплексност на доставения продукт.

       

Ако търсите качесвено и стилно обзавеждане, но не знаете от къде да започнете, нито как да продължите, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви дадем добри съвети и ще направим всичко необходимо, спестявайки Вашето време и усилия.

Кликни тук за още снимки

Ако търсите качесвено и стилно обзавеждане, но не знаете от къде да започнете, нито как да продължите, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви дадем добри съвети и ще направим всичко необходимо, спестявайки Вашето време и усилия.

Изпрати запитване

Тристаен апартамент с гледки, само на 300 метра от ски лифта в Банско! Тристаен апартамент с гледки, само на 300 метра от ски лифта в Банско! Компексът предлага рецепция, ресторант, СПА център, басейн и фитнес. Разположен само на 500 метра от лифта и на 1000 метра от цен... Виж още
Къща в Самоков с търговски потенциал! Голяма къща с търговски потенциал и пленителни гледки в края на град Самоков! Имотът се намира в тих и спокоен район на града и предлага голяма жилищна площ. Леснодостъпен е през цялата година и една ... Виж още
Обявете имот в skipropertybg

Продайте или отдайте имота си бързо и на максимална цена с мащабната реклама, която му правим! Обявете го при нас още днес!
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, заплащане само при сделка!

Обяви имот сега

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.