Охрана за дома

За да разнообразим още предлаганите от нас услуги след закупуване на недвижим имот, ние в SkiProperty.BG работим в екип с две местни компании за охрана от Самоков и Банско, за да можем да гарантираме добро качество на охрана на имота Ви. И двете компании разполагат със специално обучени, технически екипирани и моторизирани екипи, които работят 24 часа в денонощието и реагират незабавно на всеки получен сигнал. Охраната се извършва чрез високо технологични системи за контрол и наблюдение на сгради, оборудвани с аларма и видеосистеми и чрез въоръжени патрулни коли, реагиращи на всеки получен сигнал.

Каква е процедурата?

Ако е сключен договор с охранителната компания, първо в недвижимия имот се инсталира охранителна система с добро качество. В случай на влизане с взлом, охранителната система дава сигнал и екипът пристига в рамките на 3 минути. След като вече са там, те имат правото да заловят и заведат престъпниците до местното полицейско управление, където ще се справят с тях. Охранителните компании съветват да застаховате недвижимия си имот в местна българска застрахователна компания.

Въпреки че нивото на престъпността в България е ниско, препоръчително е да имате охрана на Вашия недвижим имот,особено ако не го посещавате редовно. Тези места са най-вероятната цел за престъпниците.

Оферта

Няма определена цена за охранителна система, тъй като всеки имот е различен. Именно заради това може да се изготви индивидуална оферта за Вашия имот в България, която ще включва конкретната цена за инсталиране на цялата охранителна система, включително и извършване на посещения от страна на охранителите при нужда.

Така че, свържете се с нас, за да организираме инсталирането на охранителна система! Организирането на това ще бъде безплатно.

Изгоден парцел на язовир Искър! Изгоден парцел в регулация само на 400 м от язовир Искър! Този парцел е перфектната комбинация от изгодна цена и местоположение. Разположен само на 400 м от брега на язовир Искър и в красива гориста м... Виж още
Апартамент в Голф клуб Ибър с гледка към Рила! Апартамент в сърцето на Голф клуб Ибър, Долна Баня, със спираща дъха гледка към Рила планина и околността. За феновете на голфа този имот е отлична възможност за покупка в границите на първото игрище ... Виж още

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.