Продажба

Фантастичен парцел в Банско

Фантастичен парцел в Банско, идеален за всеки, който желае да развие идеята си за собствен дом или добър бизнес в ски курорт!
 
Този поземлен имот се намира на около 800 метра от кабинковия лифт и на около 1500 метра от центъра на града. Намира се в местността „Свети Иван”. Разположен е в подножието на Пирин планина в южната част на града, източно от ски пистите. Високото разположение на парцела предлага изключителни гледки към града и трите планини Рила, Пирин и Родопи. Това е идеалният парцел за всеки, който желае да развие идеята си за собствен дом или добър бизнес в ски курорт!
 
Парцелът е с площ от 2184 кв.м. Разположен е на около 500 метра от главния път за кабинковия лифт. Парцелът е в регулация. В близост до парцела са на разположение електричество и вода. Има построени комплекси и язовир на 10 метра от парцела.
 
Трайно предназначение на територията: Урбанизирана
Начин на трайно ползване: За друг вид застрояване

Местоположение и местни атракции
Този парцел се намира на 800 м от кабинковия лифт и на 500 м от ул. Найден Геров - главния път за кабинковия лифт.
Ски курортът Банско се намира в Югозападна България и е само на 160 км от София, в подножието на една от най-красивите български планини – Пирин, която е национален резерват и е включена в списъка на СВЕТОВНОТО ПРИРОДНО НАСЛЕДСТВО. Банско предлага интересна комбинация между девствената природа на Пирин планина, най-модерните ски съоръжения и атмосферата на старинен български град.
Условията за ски в Банско са отлични. Пирин планина има предимно алпийски характер с три върха, извисяващи се над 2900 м. Самият град привлича посетители през цялата година със своите 120 паметника на културата, музеи, нощен живот и ресторанти.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA915
Тип на имота: Парцел, Парцел
Площ: 2184 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Да
Вода: Да
Регулация: Да

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 262000 Площ: 2184 м2 (119.96 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA915 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (88)

Още имоти в Банско

Всички оферти

Вижте още имоти в Банско

Последвайте ни