Продажба

Земеделска земя в село Баня!

Земеделска земя в село Баня!

Имотът, който предлагаме за продажба се намира в местността „Изток”, в землището на село Баня.

Параметри
Трайно предназначение: Земеделска.
Начин на трайно ползване: нива.
Площ: 2022 кв.м.

Местоположение и местни атракции
Разположен в село Баня и на 5 км от Банско, вие имате най-доброто от два свята. Насладете се на близостта на оживен ски център, но все пак оценете уюта и спокойствието на това място. Красивата панорамна гледка ви дава възможност да видите едновременно трите планини наоколо - Пирин, Рила и Родопи. Центърът на град Банско не е твърде далеч. Тук има много широк спектър от качествени чисто нови магазини и удобства, които непрекъснато се разширяват и подобряват, за да превърнат Банско в един от най-добрите курорти в България. Банско е най-новият български зимен курорт и може би най-вълнуващият. Наскоро той привлече значителни чуждестранни инвестиции, което позволи значително подобряване на ски инфраструктурата и други свързани с курорта услуги. Ски курорт Банско е разположен в Югозападна България и е само на 160 км от София, в подножието на една от най-красивите български планини - Пирин, който е национален резерват и е включен в списъка на СВЕТОВНОТО ПРИРОДНО НАСЛЕДСТВО. Банско предлага интересна комбинация между девствената природа на Пирин планина, модерните ски съоръжения и атмосферата на древен български град. Условията за ски в Банско са отлични. Планината Пирин е с предимно алпийски характер, с три върха, извисяващи се на над 2900 m. Самият град привлича посетители целогодишно със своите 120 паметници на културата, музеи, нощен живот и ресторанти. Заобиколен от планините Пирин, Рила и Родопи, Банско е  планински курорт с кратко лято и дълга зима.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BA919
Тип на имота: Парцел, Парцел
Площ: 2022 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Не
Вода: Не
Регулация: Не

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
по запитване Площ: 2022 м2 (0 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BA919 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 886 087227 +359 749 88500
Ася Кавръкова Офис мениджър и старши брокер офис Банско
+359 886 087227
ул. Найден Геров №12, гр. Банско
Всички оферти (109)

Още имоти в Баня

Всички оферти

Вижте още имоти в Баня

Последвайте ни