« »
Продажба

Голям парцел в Белчински Бани!

Голям парцел на изгодна цена в Белчински Бани!

Със спиращи дъха гледки към Рила планина и към ски пистите на Боровец, този парцел е идеалното място за строителство. Само за 20 евро на квадратен метър, той е на отлична цена. За почитателите на Спа райони, този парцел е една отлична възможност да закупят имот в Белчински бани.

Този чудесен голям парцел е с площ 3 439 м². Това го прави подходящ за разделяне на два или дори три по-малки парцела. Това е възможно и поради факта, че имота е с лице на две улици. Парцелът не е в регулация, но граничи с регулацията на населеното място, така че ще бъде лесно да се промени предназначението му за застрояване.

Разположение и местни забележителности

Находящ се в Белчински Бани, разположението на този парцел е наистина живописно, а гледките към Рила планина са зашеметяващи. Само на 200 м е разположен минерален комплекс с басейн, който е много популярен през лятото. Курортът Белчински Бани разполага с най-добрите лечебни процедури в района. Той е азположен между планините Рила и Плана. И не само това, но куръртът е до река Палакария, която води до Язовир Искър, където можете да практикувате много водни спортове. Гористите хълмове около курорта са идеални за разходки през лятото. С полупката на този имот получавате най-доброто и от двете - водни спортове и разходки през лятото и каране на ски през зимата. Ако имате нужда от нещо повече, то можете да го намерите само на 14 км в оживения град Самоков.

Само на 28 км разстояние е Язовир Искър - най-голямият язовир в България, с напълно непокътната природа и идеален за през лятото. Боровец, който предлага каране на ски от международен стандарт се намира само на 24 км. Това дава на имотите в този район възможност за много активности през цялата година. Столицата София и международното летище са на 40 км на север, така че ще можете да стигнете до своя ваканционен дом за съвсем кратко време.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: BB1023
Тип на имота: Парцел
Площ: 3439 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Не
Вода: Да
Регулация: Не

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 68780 Площ: 3439 м2 (20 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: BB1023 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (88)

Още имоти в Белчински бани

Всички оферти

Вижте още имоти в Белчински бани

Последвайте ни