Продажба

Парцел с пленителни гледки във вилната зона на Долна баня!

Голям парцел с пленителни гледки във вилната зона на Долна баня!

Представяме Ви парцел, който ще удовлетвори вашите надежди и мечти. Не търсете повече, вече намерихте перфектно място за ваканционен дом! Парцелът е чудесна покупка и отговаря на всички критерии за перфектна инвестиция и изходна точка за строителство на вила. С изглед към красивата Рила планина и в регулация, няма какво повече да се желае от този парцел. Разположението му е наистина живописно. Предимството на на този парцел е не само спокойствието наоколо, но също така и близостта му с един от най-известните и най-бързо развиващи се зимни курорти Боровец.

Площта на парцела е 1 022 м², което позволява строеж на голяма вила, както и достатъчно място за направа на градина. Най-важното му предимство е, че парцелът вече е в регулация и получаването на разрешение за строеж ще бъде много лесно.

Токът и водата са в непосредствена близост. Необходимо е да се направи септична яма, със строежа на която препоръчаните от нас специалисти с удоволствие биха помогнали.

Разположение и местни забележителности
Имотът се намира на края на планински град, а зад него се простира борова гора. Той има прекрасни гледки към заобикалящата го природа. Ако искате да избягате от шума и суетата на Боровец и искате имот в по-спокойна обстановка, но все пак близо до ски съоръженията, това е Вашият имот. Друго основно предимство са голф игрище Ибър, само на 5 км разстояние и ущилището за летци (искате да опитате нещо ново ??)

Боровец, един от най-добрите зимни курорти на Европа, който предлага множество зимни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки, е само на 25 км. разстояние. Самоков е на 29 км. разстояние и столицата София, която предлага целогодишни международни полети, е само на 75 км. разстояние, така че ще можете да стигнете до своя ваканционен дом за съвсем кратко време.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за Вас време. Имаме възможност да проведем и видео оглед по Viber или WhatsApp. Моля свържете се с отговорния брокер за имота и уговорете час за оглед или попълнете това запитване за оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба след заплащане на резервационна такса. Със заплащането на резервационната такса се стартира и подготовката на документите за сключване на окончателен договор, като същевременно се прекратява провеждането на огледи с други потенциални купувачи. Отговорният брокер може да Ви даде подробна информация относно процедурата на плащане и закупуване на имота.

Прочети цялата информация

Характеристики на имота

Реф. номер: DB1073
Тип на имота: Парцел
Площ: 1022 м2
Комисион: Без комисион
Ток: Не
Вода: Не
Регулация: Да

Местоположение

Характеристики на региона

Направи запитване

"*" полетата са задължителни
Изберете каква маркетингова информация желаете да ви предоставим:
€ 33000 Площ: 1022 м2 (32.29 €/м2) % Без комисион

За повече
информация

Реф. номер: DB1073 При обаждане, моля посочете референтния номер на имота. +359 885 250496 +359 722 66731
Красимир Фунтаров Управител и старши брокер офис Самоков
+359 885 250496
бул. Искър №117, гр. Самоков
Всички оферти (98)

Още имоти в Долна баня

Всички оферти

Вижте още имоти в Долна баня

Последвайте ни