Огледи и процес на Покупка

Можем да Ви организираме оглед и да се погрижим за всички неща, от посрещане на летището, изгодна кола под наем до настаняване. Нашите служители работят 7 дни в седмицата и винаги са готови да помогнат на клиент, така че можете да сте сигурни, че ще получите пълна подкрепа при избора на недвижим имот в България. Всичко, което трябва да направите, е да си запазите самолетен билет. Ние Ви съветваме как да направите това тук.

Посрещане на летище
Ако желаете наш служител да Ви посрещне в София, на летището или от хотел, нашите цени са следните:

За клиентите ни в района на Боровец:
От Боровец до София: 40 евро
От София до Боровец: 40 евро

За клиентите ни в Банско:
От Банско до София: 75 евро
От София до Банско: 75 евро

За полети след 21:00 часа и преди 09:00 часа ние взимаме 45 евро като такса за транспортиране до региона на Боровец и 80 евро до Банско. Това е така, защото е извън нормалното работно време на персонала.

Наш служител ще Ви чака в залата за пристигащи с табелка с Вашето име, за да Ви посрещне. За повече подробности относно авиолиниите до България (София), включително и изгодни авиолинии, моля, не се колебайте да посетите секцията ни Как да стигнем до България.

Колко време да останете?
ова ще зависи главно от плановете Ви, но Ви молим да отделите около 2 дни, за разглеждане на недвижими имоти в България, и поне 1 работен ден за подписване на необходимите документи, в случай че решите да закупите имот, тъй като адвокатските кантори и нотариусите не работят през почивните дни.

Ако вече имате планове за престой в България, като например пакетна почивка в Боровец или Банско (евтин начин да разгледате района), тогава само ще трябва да отделите време, за да се срещнете с наш представител. Всичките ни служители говорят английски, български и малко руски. Те са дружелюбни с експертни знания и ще се погрижат добре за Вас.

Транспорт
Можете да си наемете кола и наш представител ще Ви придружи на оглед безплатно или да наемете наша кола с шофьор, за което само трябва да покриете разходите за гориво, които зависят от продължителността на пътуването. Плащането може да се направи в местния ни офис. Няма никакви други такси за оглед, както при много други агенции за недвижими имоти.

Настаняване
Можем да Ви уредим настаняване в добър, но с разумни цени хотел в Банско и Самоков или в частни апартаменти, ако желаете уединение, пространство и ниски цени. За повече информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

След като вече сте посетили подбраните от нас ски имоти в България и сте направили своя избор е време да задвижите правния процес… Кликнете тук за повече информация…

След извършване на покупката
След като покупката е направена, Вие решавате какво искате да правите с Вашия имот. Може би ще искате да дадете имота под наем или да осигурите добрите грижи за него, докато отсъствате. За да видите какво още можем да Ви предложим, разгледайте секцията Нашите услуги. За ралика от много други агенции за недвижими имоти, ние не изоставяме клиентите си, след като те направят покупката.

Топ локация!Комфортно студио с балкон! Комфортно студио топ локация и балкон. Сградата се намира на 50 метра от начална станция на Кабинковия лифт в Банско и на 1500 метра от центъра на града,в близост до магазини, ресторанти и барове. Тоз... Виж още
Уютно обзаведено студио близо до кабинковия лифт в Банско! Уютно обзаведено студио за продажба, на 800 метра от кабинковия лифт в Банско! Комплексът е добре разположен, на 800 м. от ски лифта и на почти същото разстояние от центъра на града! В близост има маг... Виж още
Обявете имот в skipropertybg

Продайте или отдайте имота си бързо и на максимална цена с мащабната реклама, която му правим! Обявете го при нас още днес!
БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНИ ТАКСИ, заплащане само при сделка!

Обяви имот сега

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.