Проект 3

Имотът представляваше само железобетонна конструкция в началото на значителните обновителни и довършителни работи. Беше направена нова бетонна плоча на първия етаж, тъй като оригиналната беше много слаба. Външната част беше измазана, шпаклована, боядисна и покривът беше преправен. Беше направена връзка с главния водопровод, както и бяха изградени ВиК и електрическа инсталации.

Вътрешната част беше измазана, шпаклована и боядисана, беше поставен теракот на целия под. Бяха инсталирани четири бани и кухня. Изцяло беше променено мястото на вътрешното стълбище. Бяха направени цялостна изолация и отоплителна система. Инсталирани бяха нови прозорци със стъклопакет.

Имотът беше изцяло ограден с ограда от дърво и тухла. Беше изграден вътрешен двор и нов цокъл на външната част на къщата.

 

По време на ремонтните работи:

 

 

 

 

 

 

Парцел в Банско със стархотно местоположение! Регулиран парцел за строителство с много добра локация в гр. Банско! Парцелът се намира на оживена улица, на около в гр. Банско. Парцелът се намира в регулацията на града и е с площ от 490 кв. м. В не... Виж още
Двустаен апартамент само на 50 метра от лифта в гр. Банско! Двустаен апартамент с ТОП локация, срещу кабинковия лифт в Банско! Комплексът, в който в разположен апартамента, се намира на улица Пирин и е само на 50 метра от Кабинковия лифт, срещу хотел Кемпински... Виж още

Последвайте ни

Изработка на сайт Devnox Ltd.